Välillä pitää valittaa

V

Me pyritään antamaan meidän meiningistä mahdollisimman rehellinen kuva, jotta pystytään itsekin sitten jälkeenpäin fiilistelemään tätä matkaa.

Silti sitä vaan tulee automaattisesti postattua vähän positiivisempaa kamaa, koska sitä pyrkii unohtamaan ne paskat fiilikset mahdollisimman nopeasti.

Tavallaan se on tietenkin hyvä, että ne unohtuu, jotta voi keskittyä enemmän hyviin asioihin. En kuitenkaan halua jälkeenpäin lukea omaa blogia ja muistella, että noinko helppoa ja kivaa kaikki oli, koska ihan niin se ei ole mennyt.

Siksi ajattelin, että silloin tällöin voisi kasata kaikki valitus yhteen artikkeliin, jolloin rehellisyys säilyy, mutta yleisviba ei muutu ärsyttävän negatiiviseksi.

En edes aio kategorisoida valituksia aiheittain, vaan koostan vain epämääräisen listan asioista, joista olen valittanut tai halunnut valittaa projektimme aikana:

 1. Kaikki hyvä ruoka on aina epäterveellistä ja suurinpiirtein joku parsakaali on ainoa terveellinen ruoka maailmassa.
 2. Mun Apple Watch ei aina ota sykettä kovin tarkkaan. “It just works” my ass.
 3. Mulla on jatkuvasti jotain uusia pieniä kipuja joka paikassa. Yleensä jaloissa.
 4. Kaljamaha ei näköjään lähde kovin helposti pelkällä liikunnalla. Pitäisi ilmeisesti syödä terveellisemmin. Varmaan sitä parsakaalia sitten.
 5. En päässyt kerran Paavo Nurmen stadionille juoksemaan kun siellä oli joku tapahtuma.
 6. “Juoksu aiheuttaa samanlaista hyvänolontunnetta kun jotkut huumeet”. En ole koskaan käyttänyt huumeita, mutta jos niiden toimintaprosentti on samaa luokkaa kun mun juoksulenkit, niin en maksais sellasista kovin paljoa.
 7. Urheilu hikoiluttaa ja se on ärsyttävää.
 8. Mun kengännauhat aukeaa liian usein kesken juoksun. “Laita tuplarusetti.” Joo, en ikinä muista.
 9. Olisinpa vaan ollut koko elämäni maistamatta suklaata.
 10. Välillä on vaikeaa saada itsensä raahattua ulos lenkille täydelliselläkin ilmalla. Miten ikinä onnistun motivoimaan itseni joskus marraskuussa?
 11. En omista pyörää ja kunnon pyörä maksaa helposti kuukausipalkan verran. Voinko vaan vetää sen Ironmanin jopolla?
 12. Pari kertaa on pyörryttänyt kun olen ollut niin hengästynyt. Ei mukava fiilis. Olisi pitänyt vaan jatkaa sitä frisbeegolfia kesäaktiviteettina. Se ei koskaan pyörryttänyt.
 13. Osaan uida pelkkää (lievästi kehitysvammaista) sammakkoa, eli heti kun aloitetaan uinti, niin pitää opetella uusi uintitekniikka.

Nää on ihan naurettavia aikalailla kaikki, mutta kyllä sitä saa mun mielestä kevyistäkin asioista valittaa välillä. Sitten kun saa tätä sillon tällön ulos, niin voi taas jatkaa optimistisella meiningillä.

Tule mukaan meidän matkalle kohti Ironmania! Heitä sähköpostisi listalle, niin me ilmoitamme sinulle aina uudesta blogipostista.